header
Deze tuin wordt aangelegd door Hoveniersbedrijf Anne de Jong

Hoveniersbedrijf Anne de Jong

U bevindt zich hier: arrow Tuinontwerp & Tuinadvies arrow Stap 1
lentetip

Is uw gazon aan een onderhoudsbeurt toe? Het voorjaar is dé tijd om te starten met een goede bemesting en het bestrijden van mos en onkruid.

Stap 1

Hoveniersbedrijf Anne de Jong heeft een eigen tuinontwerper en maakt een uniek eigentijds ontwerp wat bij u past en waarin uw wensen worden verwerkt. Maak vrijblijvend een eerste afspraak om uw tuinplannen te bespreken. Een eerste afspraak voor een tuinontwerp wordt, bij voorkeur, bij u thuis gemaakt. Door een tuinontwerp te laten maken kunt u zich een uitstekend beeld vormen van het uiteindelijk resultaat en weet u zeker dat maten kloppen. Voor dit oriëntatiegesprek dient u, als opdrachtgever, alvast nagedacht te hebben over enkele punten:

  • Hoe gaat u uw tuin gebruiken
  • Door wie gaat er gebruik gemaakt worden van uw tuin
  • Hoeveel tijd gaat u aan het onderhoud van de tuin (laten) besteden
  • Welke materialen (zoals bestrating, erfafscheiding, bomen en overige beplanting )vindt u mooi
  • Is er een tuinsfeer die u aanspreekt

Aan de hand van een inventarisatieformulier lopen wij uw wensen en de technische details van uw tuin door. Waaronder het inmeten van uw tuin en zonodig het maken van enkele foto's. Indien van toepassing worden ook de hoogteverschillen die in de tuin aanwezig zijn opgenomen. Met behulp van deze gegevens en rekening houdend met het door u vast gestelde budget wordt er 1 schetsontwerp gemaakt.