header
Deze tuin wordt aangelegd door Hoveniersbedrijf Anne de Jong

Hoveniersbedrijf Anne de Jong

U bevindt zich hier: arrow Tuinontwerp & Tuinadvies arrow Stap 3
lentetip

Is uw gazon aan een onderhoudsbeurt toe? Het voorjaar is dé tijd om te starten met een goede bemesting en het bestrijden van mos en onkruid.

Stap 3

Tuinontwerp
Na het schetsontwerp volgt de verfijning om vervolgens tot het definitieve tuinontwerp te komen. Een proces wat al naar gelang de grootte van het project enige weken tot soms meerdere maanden in beslag kan nemen. Het tuinontwerp wordt op een professionele manier en op schaal aangeboden voorzien van toelichting. Tevens hebben wij alle werkzaamheden en benodigde materialen berekend en een exacte kostenberekening gemaakt, wat in een productomschrijvende offerte is opgesteld. U kunt nu precies zien wat er allemaal moet gebeuren en wat de kosten zijn.


Naast het tuinontwerp, waarbij de nadruk ligt op de blijvende structuur (harde materialen en beeldbepalende elementen zoals bomen & hagen) is er ook de groene structuur. Om dit in een goed evenwicht te brengen is een beplantingsplan raadzaam. Het vervaardigen van een beplantingsplan wordt gerealiseerd voor een prijs die vooraf is overeengekomen.


"De blijvende elementen in de tuin vormen de omlijsting voor een eindeloos te variëren beplanting. Een goede basisstructuur vormt de ruggengraat van iedere geslaagde tuin."


Eigen ontwerp
Ook uw eigen idee/ontwerp krijgt bij ons de gepaste waardering. Het door u op papier neergezette plan kan aan de hand van een door ons opgestelde offerte of een overeengekomen uurtarief worden gerealiseerd.