header
Deze tuin wordt aangelegd door Hoveniersbedrijf Anne de Jong

Hoveniersbedrijf Anne de Jong

U bevindt zich hier: arrow Tuinaanleg
lentetip

Volgend jaar een nieuwe tuin of is uw tuin juist aan een renovatie toe? Het winterseizoen is dé uitgelezen tijd om de nieuwe tuinplannen voor te bereiden zie Tuinontwerp & Tuinadvies.

Tuinaanleg

Van plan tot realisatie
Een tuin aanleggen is een vak apart. Hoveniersbedrijf Anne de Jong heeft al heel wat tuinen aangelegd. Voortuinen, achtertuinen en exclusieve tuinen voor zowel particulieren als bedrijven. Voordat we een aanvang gaan maken met de aanleg van uw tuin of delen daarvan is een gedegen plan en/of tuinontwerp van groot belang. U wilt natuurlijk weten wat het kost om uw tuin aan te laten leggen. Veelal werken wij met een productomschrijvende offerte hetzij in combinatie met een tuinontwerp waarin vastgelegd word welke werkzaamheden wij voor u verzorgen en met welke materialen wij uw tuinplannen verwezenlijken. Indien u liever werkt op basis van een uurtarief is dit ook mogelijk.


Alle voorkomende werkzaamheden en de daarvoor te gebruiken materialen leveren wij. Hieronder verstaan we sierbestrating, het plaatsen van tuinhuisjes & erfafscheidingen, maar ook het aanbrengen en leveren van (exclusieve) beplanting en bomen. Verder kunt u bij ons terecht voor vijvers, metselwerk, metaal- en siersmeedwerk, tuinverlichting, hemelwaterafvoer en beregening.


Sierbestrating
Veelal is de (sier)bestrating een van de meest elementaire onderdelen in de tuin waarvoor een hoveniersbedrijf ingeschakeld wordt. Er zijn dan ook vele soorten, maten, vormen, kleuren en kwaliteiten. Wij als hoveniersbedrijf zijn hiermee vertrouwd en gaan geen uitdaging meer uit de weg en maken van elke straat iets bijzonders! Of het nu gaat om gebakken klinkers, betonklinkers, natuursteentegels, designtegels of kinderkopjes.


Graag geven wij u advies en verzorgen voor u alle gewenste sierbestrating. Toegepast in opritten, paden, trappen en terrassen. Al uw straatwerk wordt met de groots mogelijke zorg en vakkundige hand uitgevoerd. Tevens staan we ook voor u klaar voor ophoogwerkzaamheden en reparaties aan uw bestrating.


Bij de aanvang van de tuinaanleg wordt uw tuin doorgaans volledig ondersteboven gehaald. Het grond/zand werk wordt grondig aangepakt. En dat is ook nodig, want dit wordt straks de basis van een geslaagde tuin! We zullen er altijd op toezien dat er voldoende mogelijkheden blijven om bij uw woning te komen. Om diezelfde reden werken wij het liefst achter elkaar door in uw tuin. Wij willen graag dat u zo snel mogelijk uit de rommel bent, zodat u kunt genieten van uw nieuwe tuin.


Wanneer de aanleg van uw tuin een feit is, dan houden wij het eerste jaar contact, of de beplanting aanslaat en zich goed ontwikkeld. Op alle door ons geleverde en verwerkte beplanting krijgt u een groeiseizoen garantie (invloed door derden en nalatig onderhoud natuurlijk uitgezonderd). Na de aanleg kunt u een afspraak met ons maken over periodiek onderhoud. Zo weet u zeker dat uw tuin in goede conditie blijft.