header
Deze tuin wordt aangelegd door Hoveniersbedrijf Anne de Jong

Hoveniersbedrijf Anne de Jong

U bevindt zich hier: arrow Boomverzorging
lentetip

Is uw gazon aan een onderhoudsbeurt toe? Het voorjaar is dé tijd om te starten met een goede bemesting en het bestrijden van mos en onkruid.

Boomverzorging

Bomen hebben onderhoud en verzorging nodig. Het snoeien van een boom doet bloeien en groeien, wat bijvoorbeeld de vruchtvorming bij fruitbomen weer stimuleert. Leibomen moeten jaarlijks teruggesnoeid worden naar hun aanvankelijke leivorm. Als een boom onveilig geworden is, deze in de weg staat of een andere boom in zijn groei belemmerd, kan het nodig zijn om over te gaan tot het kappen van de boom.


Vanwege het formaat en de standplaats van een boom is het veelal raadzaam om diverse werkzaamheden in en/of aan de boom te laten uitvoeren. Hoveniersbedrijf Anne de Jong heeft de nodige kennis in huis van de moderne boomverzorging en beschikt over het juiste materieel. Met deze voorzieningen kunnen wij u de volgende werkzaamheden aanbieden.

  • Boomverzorging
    • Begeleidingssnoei, bij jonge- en halfvolwassen bomen
    • Vormsnoei (zuil, dak of leibomen)
  • Verwijderen/kappen van bomen.
  • Aanplanten van alle soorten & maten bomen
  • Stormschade/omgevallen bomen, hiervoor kan altijd contact worden opgenomen, bij gevaar wordt u direct geholpen